O nama

Starline

STARLINE je nastao udruživanjem iskusnih i motiviranih eksperata iz automobilističke branše koji svojim znanjem mogu postaviti trgovinu premium rabljenim vozilima na jednu novu razinu. Naše različite profesionalne pozadine savršeno se nadopunjuju. Management ima dugogodišnje međunarodno iskustvo u maloprodajnom sektoru automobilske industrije, osobito u premium segmentu.  Poslovanje s automobilima naša je temeljna kompetencija.

Vizija

Naša zajednička vizija je biti najinovativniji prodavatelj rabljenih vozila u Hrvatskoj.  STARLINE nastoji biti najbolji pružatelj usluga za osiguranje mobilnosti svojih klijenata, prvenstveno kao kompetentni centar za Mercedes Benz i Smart rabljena vozila.

Misija

Postaviti STARLINE kao naj prepoznatljiviju adresu u segmentu premium rabljenih vozila u Hrvatskoj. Stručan i inovativan tim koji ima izvrsne reference i znanje vezano uz marketing, prodaju i post prodaju jamac je toga. Korisnik je u središtu razmišljanja i djelovanja tvrtke STARLINE. Zadovoljstvo kupaca i rješavanje problema kupaca prvi je korak ka uspjehu. Sljedeći korak je vjeran kupac – kupac koji koristi dugoročno usluge naše tvrtke i cijeni ih. Posljednji korak je  uloga kupaca kao aktivnih ambasadora, tj. kupaca koji promiču proizvode i usluge naše tvrtke.